Warning: mysqli::__construct(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /home/artiest/domains/artiestenservice.nl/private/functionsDatabase.php on line 4
Over ons - ArtiestenService.nl

Over ons

Artiestenservice.nl onderscheid zich van andere boekingskantoren door een snelle vakkundige afhandeling van aanvragen en offertes. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een offerte op maat waarbij ons allerbelangrijkste doel is om het juiste entertainment aan te bieden op de juiste plaats.

Ons enorme netwerk in de branche en 20 jaar podiumervaring helpen ons daarbij! Onze acts en artiesten spelen allen met evenveel plezier en altijd met als belangrijkste doel uw gasten te vermaken.

Omdat wij zelf licht, geluid en podia in huis hebben en door onze zeer goede contacten met vele artiesten en acts bent u bij ons altijd verzekerd van scherpe en eerlijke prijzen. Hierdoor zijn wij vaak net even betaalbaarder dan onze collega's, zonder concessies te doen aan de kwaliteit, want dat staat bij ons altijd bovenaan in het vaandel.